Image

Klant

Al bijna 45 jaar lang kiezen tuinders uit heel Europa voor de karaktervolle serres en tuinkamers van Euro-Serre. Onze klanten vertrouwen op onze ruime ervaring en de kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven in ons familiebedrijf

Ondertussen staat al de derde generatie aan het roer, met evenveel passie voor het vak als de eerste dag in 1978 toen Jan Lemmens Euro-Serre Nv op de kaart zette. Het bedrijf floreerde door de jaren heen in de groene handen van Robbie Lemmens en zijn echtgenote Lisette Gijsen. 

Nu, meer dan veertig jaar na de opstart, is Euro-Serre een vaste waarde onder leiding van Stijn Lemmens en mogen we ons dankzij een voortdurende innovatie Europees marktleider noemen in de productie van aluminium hobbyserres, muurserres, tropische serres en klassieke orangerieën.

Met een team van 26 medewerkers staan we elke dag paraat om onze klanten hun ideale serre of tuinkamer te helpen kiezen. We ontwerpen de profielen voor onze serres zelf en produceren ze lokaal. Zo staan we garant voor een milieuvriendelijke productie van duurzaam aluminium dat volledig recycleerbaar is. 

Eens geproduceerd, worden onze serres als bouwpakket in heel Europa verkocht via exclusieve verdelers. Of je nu een ervaren tuinier bent of nog een groentje, in ons veelzijdige aanbod serres en tuinkamers is er voor ieder wat wils. Jij kiest uit de serres, tuinkamers en andere tuinconstructies van Belgische topkwaliteit de ideale vorm, kleur en afmetingen voor jouw tuin en ontvangt van Euro-Serre een pakket op maat. 

Wil je absoluut zeker zijn dat je de juiste serre kiest? Dan geven we je graag advies op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring en doorgedreven productkennis kan je vertrouwen op een deskundige begeleiding. Wie zijn serre liever niet zelf plaatst, kan ook een beroep doen op onze professionele plaatsers. We ontzorgen je graag van A tot Z.

Image
Image
Image